SNS Uzice se raspao?

razgovori o lokalnoj samoupravi

Moderator: moderator

Re: SNS Uzice se raspao?

Postod saks » Pon Avg 13, 2012 6:24 pm

Pao dogovor!Nova koalicija DS,URS,SPS,NS.LDP izlazi iz vlasti :(
saks

Pridružio se: Sre Okt 07, 2009 10:36 pm

Postod Avenger_UE » Sre Avg 15, 2012 12:34 am

saks je napisao:Pao dogovor!Nova koalicija DS,URS,SPS,NS.LDP izlazi iz vlasti :(

Izvor, izvor, izvor? :))
Avenger_UE

Pridružio se: Sre Maj 11, 2011 8:12 pm

Postod saks » Čet Avg 16, 2012 9:58 pm

saks

Postod svetlost » Čet Avg 23, 2012 11:31 am

Prijatelji, stvarno Vas ne razumem. Komentarisete nesto o cemu stvarno nemate ni pribliznu predstavu kako se odvija. Komentarisete SNS, Sasu, URS, Brana, pravite neke nezamislive kombinacije :) Ne znam koliko poznajete tog Sasu ali svi koji ga znaju kazu da je izuzetan covek, inteligentan i veoma tolerantan. Tako da vam ta prica o neslaganju izmedju odbornika SNS ne stoji! Licno sam bio prisutan kad su njegovi saradnici pricali da ima dobre veze u BG i da je licno prijatelj sa vecinom novoizabranih ministara iz SNS. Takav covek bi nam moga mnogo pomoci, a cuo sam da je sa Zoranom ministrom energetike i Goranom Knezevicem ministrom poljuprivrede bas dobar prijatelj. Razmislite malo o svemu sto komentarisete, ja samo o onome sto licno znam.
PS. Svi politicari u gradu su mnogo dobri sa tim Sasom i imaju dobro misljenje o njemu, a obratite paznju na njegov prsten na levoj ruci.
Toliko za sada. Pozdrav!
svetlost

Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 10:27 am

Postod tama » Čet Avg 23, 2012 11:50 pm

Nasao si pogresno mesto da siris propagandu. Kada se digne kuka i motika odletece tvoj Sale zajedno sa Jovom.
tama

Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 11:48 pm

Postod Čalgija » Pet Avg 24, 2012 7:23 pm

tama je napisao:Nasao si pogresno mesto da siris propagandu. Kada se digne kuka i motika odletece tvoj Sale zajedno sa Jovom.

Za Sašu potpisujem da je tačno. Polupismeni, poluobrazovani lelemud. I ono malo što ima u glavi, ne ume da predstavi na pravi način.
Što se tiče kuke i motike, sumnjam. Odavde je odavno otišao skoro svako sa idejom. Ne postoji kritična masa, a i ljudima je dosta. Smene jedne, dodju drugi isti, smene druge, dodju treći isti...i sve tako u krug. Još je suviše onih koji se kunu u Sašu, Jova, Tikomira, Brana i ostali ološ koji ceo život živi dobro, ne zahvaljujući svom radu, nego zahvaljujući nepotističkim vezama, tupavom narodu nenaviknutom na kritičko razmišljanje i politici. Svi su oni isti, nema ko da ih zameni. I svi oni čuvaju jedni druge.
Čalgija

Pridružio se: Uto Jun 29, 2010 10:52 pm

Postod Avenger_UE » Pet Avg 24, 2012 11:26 pm

svetlost

Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 10:27 am

O(d)bor SNS-a krece da regrutuje ljude za kucanje komentara...
Here we go again...
Avenger_UE

Pridružio se: Sre Maj 11, 2011 8:12 pm

Postod saks » Pon Avg 27, 2012 10:23 pm

Sto je Nova Srbija izasla iz saveza sa SNS?Pa zar i oni nece sa njima? :P
saks

Postod saks » Čet Sep 13, 2012 1:49 pm

Naslov glasi SNS UZICE SE RASPAO?
Upravo se to i dogodilo sinoc.Prosireni odbor je izglasao nepoverenje Sasa Milosevicu i gradskom odboru,sto znaci da stranka SNS u Uzicu vise ne postoji.Sada ce postaviti poverenika i praviti stranku iz pocetka.
saks

Prethodni

Povratak na Politika